ePsykoterapeutti ilman lähetettä

Psykoterapia etänä on tutkimusten mukaan yhtä vaikuttavaa hoitoa, kuin kasvokkain tapahtuva psykoterapia vastaanotto. ePsykoterapeuttina pystyn auttamaan sinua suoraan kotiisi.

Sinun ei tarvitse stressata mistä saisit lähetteen psykoterapiaan. Otan sinut vastaan matalalla kynnyksellä. Et tarvitse lähetettä ePsykoterapia vastaanotolle.

Minkä asian kanssa hakeutuisin ePsykoterapiaan?

Etäpsykoterapiaan hakeudutaan samanlaisten vaikeuksien vuoksi, kuten tavanomaiselle vastaanotolle.

 • Ongelmat kotona, erimielisyydet parisuhteessa ja lasten kasvatuksessa ovat yksi aihe, joka on monesti mielessä.
 • Työelämän paine, stressi töiden jatkumisesta. Lomautetaanko minut, koska on yt-neuvottelut ja miten talouteni kestää?
 • Huoli lapsista on jo ehtinyt laantua, mutta miten on ikääntyvien vanhempieni kanssa? Miten jaksan huolehtia vanhenevista vanhemmistani, jotka eivät selviä ilman apuani?
 • Mikä minusta tulee isona? Tuleeko minusta mitään? Kaikilla tuntuu olevan ammatti ja tulevaisuus selvillä. Tämä ja moni muu asia ahdistaa ja masentaa. Koen itsesyytöksiä kelpaamattomuudestani. Kukaan ei kannusta minua yrittämään eteenpäin. Tuntuu, että olen aivan yksin tässä maailmassa.
 • Henkeä ahdistaa ja kurkkua kuristaa. Iltaisin en saa edes unta. Kun saan unenpäästä kiinni, niin uni on katkonaista. Herään aamuyöllä murehtimaan tätä maailmaa.

Mitä tarvitsen ePsykoterapeutin vastaanotolle?

 • Tarvitset etäpsykoterapia käynnille todistuksen henkilöllisyydestäsi. Tähän käy passi/ajokortti.
 • Tietokone/tabletti/puhelin nettiyhteydellä, jossa on toimiva kamera ja mikrofoni.
 • Hakeudu rauhalliseen tilaan 45 minuutin ajaksi.
 • Yksi käynti voi auttaa tilanteessasi jo eteenpäin.
 • Sovimme ePsykoterapia käyntimäärän elämäntilanteesi mukaan.
 • Esteen sattuessa ajan peruminen 24 tuntia ennen vastaanottoa tekstiviestillä 045-8058 338 tai sähköpostilla marjo.hirvonen@mielenpaja.fi. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä täyden käyntimaksun.

Taskuterapeutti psykoterapian tukena

Taskuterapeutti

Mielenpaja käyttää ePsykoterapian tukena Taskuterapeuttia. Taskuterapeutti on sovellus, jonka lataat puhelimeesi.

"Taskuterapeutti on hoito- ja terapiatyön ammattilaisille tarkoitettu sovellus, joka tukee asiakkaan terapiaprosessia osana hoitosuhdetta. Taskuterapeutti on kehitetty tukemaan ensisijaisesti traumaterapeuttista työskentelyä, mutta se soveltuu hyvin kaikkeen vireystilan ja tunteiden säätelyyn liittyvään psykoterapeuttiseen työskentelyyn."

Sovimme erikseen sovelluksen käytöstä, jonka käyttö kustantaa sinulle 15€/kk.

Noudatan Valviran ohjeistusta etänä annettavista palveluista. Etävastaanotto toiminta perustuu asiakkaan omaan tahtoon ja hänen ensisijaiseen yhteydenottoon etäyhteyden käyttämisestä.

"Etäpalveluilla tarkoitetaan terveydenhuollossa sitä, että potilaan tutkiminen, diagnostiikka, tarkkailu, seuranta, hoitaminen, hoitoon liittyvät päätökset tai suositukset perustuvat esim. videon välityksellä verkossa tai älypuhelimella välitettyihin tietoihin ja dokumentteihin." Lähde www.valvira.fi