Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia/ePsykoterapia 45min

80,00 

Kuopiossa ratkaisukeskeistä lyhytpsykoterapiaa.

Haittaavatko arkeasi masennus, ahdistus, unettomuus, pelot tai yksinäisyys?
Asiat kotona, koulussa, töissä tai ihmissuhteissa tuntuvat kuormittavilta?
Tulevaisuus mietityttää tai tuntuu epävarmalta?

Työkalupakkiini kuuluvat: vuorovaikutus, aktiivinen työote, asiakkaan voimavarat, mielikuvaharjoitukset, tietoisuustaitoharjoitukset, kotitehtävät, terapiakortit, sekä uusien näkökulmien tarkasteleminen.

Vastaanotolle voit hakeutua ilman lähetettä tuki- ja kriisikeskusteluun. Valitettavasti käynneistä ei saa Kela korvausta. Käyntimäärän ja -tiheyden sovimme yksilöllisesti. Käynti on 45 minuuttia.

Ensimmäisen vastaanotto ajan varaaminen tapahtuu yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla marjo.hirvonen@mielenpaja.fi

Arviot

  1. Tyytyväinen asiakas (varmistettu kirjoittaja)

    Lyhytterapian aikana masennukseni helpottui huomattavasti ja sain paljon keinoja hyvinvointini ylläpitämiseksi. Myös e-psykoterapia toimi hyvin näin koronarajoitusten aikaan ja yllätyin positiivisesti tällaisestakin vaihtoehdosta. Suosittelen!

  2. Riina

    Tajusin, että tarvitsen apua, ahdistukseni oli noussut uusiin lukemiin ja unettomien öiden ja stressin täytteisien päivien jälkeen sain läheisiltä tukea ja hain apua. Laitoin Marjolle täältä sivuston kautta viestiä ja ihanaa kun aika järjestyi nopeasti ja ennen kaikkea viestiini vastattiin nopeasti. Ensin jännitti millaista on etäterapia tai ennen kaikkea ensikertalaiselle koko terapia homma. Esimmäisen kerran jälkeen tuntui, että olin tullut oikeaan paikkaan. Minua kuunneltiin ja sai apua, pienin askelin päästiin kohti parempaa oloa, sain uusia oivalluksia ja ennen kaikkea sain ohjenuoria miten selvitytyä tilanteista, jotka ennen vei yöunet ja stressasi päiviä. Mulle tää etäterapia juttu on ollut ihan ykkösjuttu, varsinkin kun asun itse ulkomailla ja silti pystyin samaan apua äidinkielelläni suomella ja saan olla kotona rauhallisessa paikassa. Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia on siis sopinut mulle tosi hyvin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *