Rennosti raskaana- nauhoite

12,90 

 

Rennosti raskaana on jokaisen raskaana olevan unelmatila.

Todellisuus voi usein olla kaikkea muuta, kuin rento.

 

Raskauspelko

 

Raskauspelkoon voi vaikuttaa moni asia. Raskauspelko, joka on läsnä odotuksen aikana voi liittyä infektioihin. Saatat pohtia osaatko toimia terveellisen ruokavalion mukaan, onko sikiön painon kehitys normaalia, pelko keskenmenosta voi varjostaa raskauttasi ja kuinka synnytys onnistuu mahdollisimman luonnollisella tavalla.

 

Aiemmat raskaudet, eivät ehkä ole sujuneet, kuten olisit toivonut. Tästä johtuen pelkäät, että tässäkin raskaudessa voi tulla samanlaisia vastoinkäymisiä. Kuuntelet paljon lähiympäristön negatiivisia kokemuksia ja luet toisten vastoinkäymisistä raskausaikana. Saatko lähimmäisiltäsi tarpeeksi tukea raskausaikana ja ymmärtävätkö he sinun kokemustasi? Saatat miettiä myös työasioita, kuinka jaksat käydä töissä. Onko työ fyysisesti raskasta, joka tuo ehkä jossain vaiheessa rajoituksia työtehtäviisi. Mietit ehkä toimeentuloasi. Nämä kaikki voivat vaikuttaa unensaantiin, koska mietit asioita nukkumaan mennessäsi. Väsymys ja unettomuus painavat. Asioista on vaikea päästää irti, kun olet yrität nukahtaa.

 

Nykyisin raskausaika ja synnytys eivät ole naisen elämässä toistuvia ajanjaksoja. Yhteiskunta on muuttunut ja ulkoapäin tulee paljon vaatimuksia, joihin pitäisi jotenkin pystyä vastaamaan. Näihin vaatimuksiin sopeutuminen ja niiden omaksuminen raskausaikana aiheuttaa paljon päänvaivaa.

 

Mietitkö ja pohditko, kuinka omaksua itsellesi sopiva tapa suhtautua asioihin? Toivoisitko välillä, että pystyisit tyhjentämään tuon ajatuksen virran ja keskittymään vain itseesi ja sisälläsi kasvavaan elämään? Haluaisitko jättää välillä vanhemmuuden huolehtimisen ja -murehtimisen taka-alalle?

 

  • Tein Sinulle tämän nauhoitteen, jotta voit opetella rentoutumaan.
  • Päästämään irti asioista, joista ei ole sinulle hyötyä.
  • Opit suhtautumaan lempeämmin ajatuksiisi.
  • Harjoittelet tietoista läsnäoloa nykyhetkessä.

 

Tietoisenläsnäolon harjoitteluun et tarvitse varata kalenterista aikaa. Tämä ei vaadi sinulta lähtemistä tiettyy paikkaan. Kaikkein vaivattominta on, kun otat kännykän ja korvanapit. Lataat nauhoitteen, hiljennyt hetkeksi kuuntelemaan ja keskittymään tähän hetkeen. Tämä hetki on sinun! Opettele käyttämään näitä harjoitteita raskausaikana, niin voit hyödyntää niitä myös synnytyksen jälkeen.

 

Rennosti raskaana nauhoite sisältää neljä lyhyttä harjoitusta. Toistamalla harjoitteita säännöllisesti autat itseäsi pysähtymään arjessa, keskittymään nykyhetkeen ja saat itsellesi levollisemman olon.

 

Säännöllisellä harjoittelulla opit soveltamaan tehtäviä arkeesi.

 

 

Harjoituksissa kiinnitetään erityisesti huomiota raskauaikaan.

 

☑️ Ensimmäinen harjoitus: Pallea hengitys

☑️ Toinen harjoitus: Tietoinen syöminen

☑️ Kolmas harjoitus: Tietoisen kävelemisen harjoitus

☑️ Neljäs harjoitus: On aika mennä nukkumaan

☑️ Rennosti raskaana nauhoite on ladattava tuote

☑️ Voit kuunnella nauhoitetta kolmen kuukauden ajan.

☑️ Hinta sisältää 24% arvonlisäveron.

☑️ Kesto 9:44 minuuttia.

Saatat myös pitää...