Tietoisuustaitoharjoituksia lapsille nauhoite + opas

19,90 

Mitä tietoisuustaidot, eli mindfullness taidot ovat?

 

Amerikkalainen Jon Kabat Zinn kehitti 1970-luvulla stressinhallintaohjelman, joka perustui tietoisuustaitoihin. Hänen kohderyhmänä olivat kroonisesti sairaat ja kipu potilaat. Säännöllinen harjoittelu auttaa masennuksen oireisiin ja ahdistukseen, koska elämään tulee rentoutta.

 

Taidon pystyy omaksumaan myös lapsi, joka kärsii keskittymisvaikeuksista, rentoutumisen hankaluudesta tai oppimisvaikeuksista. Harjoitukset ovat kehollisia ja keskittyvät paljon hengitykseen.

 

Tietoisuustaito harjoitukset sopivat käytettäväksi 4-12 vuotiaille aikuisen seurassa, kunnes lapsi oppii käyttämään harjoitteita itsenäisesti.

Nauhoite sisältää neljä harjoitusta:

 

1. Etana kävelyä avojaloin

” Tykkään juosta vuoroaskelin ja tehdä tasajalkahyppyjä! En jaksa kuunnella iän ikuisia komenteluja rauhallisesti kävelemisestä! Mutta Etana kävely harjoitus avojaloin on kyllä hassua. Vähän limaista. Otan etanan mielessäni mukaan, kun lähden kauppaan.”

 

2. Syystuuli puhaltaa

”Hankaluuksia rauhoittua iltaisin nukkumaan. Ajatukset pyörivät erilaisissa asioissa. Tekee mieli juoda vettä, käydä katsomassa ikkunasta ulos jne.
Keskityn Syystuuli puhaltaa harjoitukseen ja koko kroppa rentoutuu unten maille.”

 

3. Rusinan tietoinen syöminen

”En jaksa istua ruokapöydässä. Ympärillä on paljon mielenkiintoisempaa tekemistä. Hoh hoijaa, kylläpä on tylsääää. Rusinan tietoisen syömisen harjoituksella olen oppinut keskittymään paljon paremmin ruokailuhetkiin.”

 

4. Korva tarkkana harjoitus

”Pörrään ampiaisen lailla ympäriinsä. Minusta on mielenkiintoista tutkia kaikki kivet ja kannot. Korvatarkkana harjoitus on auttanut hidastamaan tahtia, jolloin tarkkaavaisuuteni on parantunut.”

 

 

☑️ Nauhoitteen ja oppaan linkit saat heti maksutapahtuman jälkeen.

☑️ Nauhoite on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

☑️ Harjoitukset ovat luettavissa ladattavasta oppaasta, jossa on kuusi sivua.

☑️ Nauhoitteen kesto 9:38 min.

☑️ Tuote sisältää 10% arvonlisäveron.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuustaitoharjoituksia lapsille nauhoite + opas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *