Marjo Hirvonen

Tervetuloa Mielenpajalle!

Mielenpajan Marjo auttaa ratkaisukeskeisesti silloin, kun psyykkiset voimavarasi ovat koetuksella. Ratkaisukeskeinen näkökulma tulee esille verkkokurssien, sekä ladattavien luentojen ja -nauhoitteiden sisällössä. Olen valmis auttamaan sinua eteenpäin kahdestaan keskustelemalla.

Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia/ePsykoterapia 45min

80,00 

Kuopiossa ratkaisukeskeistä lyhytpsykoterapiaa.

Haittaavatko arkeasi masennus, ahdistus, unettomuus, pelot tai yksinäisyys?
Asiat kotona, koulussa, töissä tai ihmissuhteissa tuntuvat kuormittavilta?
Tulevaisuus mietityttää tai tuntuu epävarmalta?

Työkalupakkiini kuuluvat: vuorovaikutus, aktiivinen työote, asiakkaan voimavarat, mielikuvaharjoitukset, tietoisuustaitoharjoitukset, kotitehtävät, terapiakortit, sekä uusien näkökulmien tarkasteleminen.

Vastaanotolle voit hakeutua ilman lähetettä tuki- ja kriisikeskusteluun. Valitettavasti käynneistä ei saa Kela korvausta. Käyntimäärän ja -tiheyden sovimme yksilöllisesti. Käynti on 45 minuuttia.

Ensimmäisen vastaanotto ajan varaaminen tapahtuu yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla marjo.hirvonen@mielenpaja.fi

Arviot

 1. Tyytyväinen asiakas (varmistettu kirjoittaja)

  Lyhytterapian aikana masennukseni helpottui huomattavasti ja sain paljon keinoja hyvinvointini ylläpitämiseksi. Myös e-psykoterapia toimi hyvin näin koronarajoitusten aikaan ja yllätyin positiivisesti tällaisestakin vaihtoehdosta. Suosittelen!

 2. Riina

  Tajusin, että tarvitsen apua, ahdistukseni oli noussut uusiin lukemiin ja unettomien öiden ja stressin täytteisien päivien jälkeen sain läheisiltä tukea ja hain apua. Laitoin Marjolle täältä sivuston kautta viestiä ja ihanaa kun aika järjestyi nopeasti ja ennen kaikkea viestiini vastattiin nopeasti. Ensin jännitti millaista on etäterapia tai ennen kaikkea ensikertalaiselle koko terapia homma. Esimmäisen kerran jälkeen tuntui, että olin tullut oikeaan paikkaan. Minua kuunneltiin ja sai apua, pienin askelin päästiin kohti parempaa oloa, sain uusia oivalluksia ja ennen kaikkea sain ohjenuoria miten selvitytyä tilanteista, jotka ennen vei yöunet ja stressasi päiviä. Mulle tää etäterapia juttu on ollut ihan ykkösjuttu, varsinkin kun asun itse ulkomailla ja silti pystyin samaan apua äidinkielelläni suomella ja saan olla kotona rauhallisessa paikassa. Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia on siis sopinut mulle tosi hyvin!

 3. H

  Aloin etsimään keskustelutukea kun tuntui että lapsuuden traumat ja lapsuudessa opitut käytös- ja ajattelumallit eivät jättäneet rauhaan. Siinä kun myös parisuhde kotona kriisiytyi ja tuntui ettei minun voimistani jää mitään jäljelle lapsia varten, ajattelin että tarvitsen vahvasti ulkopuolista tukea. Työterveyden apu tuntui riittämättömältä joten etsin Mielenpajan palvelut ja olin yhteydessä Marjoon.
  Puoli vuotta myöhemmin totesimme että akuutti tarve on autettu ja tilanne helpottanut kaikilta osin. Sain uusia keinoja avata parisuhteen lukkoja, omia tunnelukkoja ja löysin uusia ajattelumalleja. Marjo on kohdannut hyvin empaattisesti ja hänen läsnäolonsa on ollut hyvin aitoa ja rehellistä vaikka tapaamiset on hoidettu videoyhteyksin. Marjo on osannut haastaa ajattelua sopivasti juuri oikeanlaisilla kysymyksillä.
  Tämä malli sopi minulle ja ajattelen että tämä jakso kantaa minua pitkälle. Mistään ei tule hetkessä valmista mutta jo se tunne että tulen selviämään riittää.

 4. Tanja

  Puolen vuoden aikana sain helpotusta omaan masennukseen ja käytännönläheisiä keinoja mielen ylläpitoon. Marjo on helposti lähestyttävä, empaattinen ja luotettava. Koin, että terapiasuhde oli helppo muodostaa, vaikka aluksi olin etäterapiasta skeptinen. Etäterapia toimi kuitenkin ihan samalla tavoin kuin olisi fyysisesti vastaanotolla. Terapian ohella sain apuja Taskuterapeutti-sovelluksesta, mistä sain toimivaa apua vireystilojen säätelyyn.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoisuustaitoharjoituksia lapsille nauhoite + opas

19,90 

Mitä tietoisuustaidot, eli mindfullness taidot ovat?

 

 

Lapsi, joka kärsii keskittymisvaikeuksista, rentoutumisen hankaluudesta tai oppimisvaikeuksista oppii tietoisuustaitojen avulla uusia keinoja. Harjoitukset ovat kehollisia ja keskittyvät paljon hengitykseen.

 

Tietoisuustaito harjoitukset sopivat käytettäväksi 4-12 vuotiaille aikuisen seurassa, kunnes lapsi oppii käyttämään harjoitteita itsenäisesti.

Nauhoite sisältää neljä harjoitusta:

 

1. Etana kävelyä avojaloin

” Tykkään juosta vuoroaskelin ja tehdä tasajalkahyppyjä! En jaksa kuunnella iän ikuisia komenteluja rauhallisesti kävelemisestä! Mutta Etana kävely harjoitus avojaloin on kyllä hassua. Vähän limaista. Otan etanan mielessäni mukaan, kun lähden kauppaan.”

 

2. Syystuuli puhaltaa

”Hankaluuksia rauhoittua iltaisin nukkumaan. Ajatukset pyörivät erilaisissa asioissa. Tekee mieli juoda vettä, käydä katsomassa ikkunasta ulos jne.
Keskityn Syystuuli puhaltaa harjoitukseen ja koko kroppa rentoutuu unten maille.”

 

3. Rusinan tietoinen syöminen

”En jaksa istua ruokapöydässä. Ympärillä on paljon mielenkiintoisempaa tekemistä. Hoh hoijaa, kylläpä on tylsääää. Rusinan tietoisen syömisen harjoituksella olen oppinut keskittymään paljon paremmin ruokailuhetkiin.”

 

4. Korva tarkkana harjoitus

”Pörrään ampiaisen lailla ympäriinsä. Minusta on mielenkiintoista tutkia kaikki kivet ja kannot. Korvatarkkana harjoitus on auttanut hidastamaan tahtia, jolloin tarkkaavaisuuteni on parantunut.”

 

 

☑️ Nauhoitteen ja oppaan linkit saat heti maksutapahtuman jälkeen.

☑️ Nauhoite on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

☑️ Harjoitukset ovat luettavissa ladattavasta oppaasta, jossa on kuusi sivua.

☑️ Nauhoitteen kesto 9:38 min.

☑️ Tuote sisältää 24% arvonlisäveron.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuustaitoharjoituksia lapsille nauhoite + opas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Masennuksen oireet ja niihin reagointi ladattava luento

32,50 

Mietityttääkö mielialasi?

Pohditko: ”Onko minulla masennus?”

Oletko huolissasi jonkun toisen muuttuneesta käytöksestä?

Mitkä ovat masennuksen oireet?

Kuinka masennuksen oireisiin tulisi reagoida?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen ratkaisukeskeisen psykoterapeutin luennolla “Masennuksen oireet ja niihin reagointi”. Ladattava luento pohjautuu masennuksen Käypä hoito suositukseen, mutta ilmaisu on selkeämpää.

☑️ Ladattavassa luennossa on selkeät kuvat, joissa tekstiä.

☑️ Kuvia on yhteensä 37 kappaletta.

☑️ Kyseessä tiivis asia paketti, joka on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

☑️ Tuote sisältää 24% arvonlisäveron.

☑️ Kesto 26:17 min.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Masennuksen oireet ja niihin reagointi ladattava luento”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Rennosti raskaana- nauhoite

12,90 

 

Rennosti raskaana on jokaisen raskaana olevan unelmatila.

Todellisuus voi usein olla kaikkea muuta, kuin rento.

 

Raskauspelko

 

Raskauspelkoon voi vaikuttaa moni asia. Raskauspelko, joka on läsnä odotuksen aikana voi liittyä infektioihin. Saatat pohtia osaatko toimia terveellisen ruokavalion mukaan, onko sikiön painon kehitys normaalia, pelko keskenmenosta voi varjostaa raskauttasi ja kuinka synnytys onnistuu mahdollisimman luonnollisella tavalla.

 

Aiemmat raskaudet, eivät ehkä ole sujuneet, kuten olisit toivonut. Tästä johtuen pelkäät, että tässäkin raskaudessa voi tulla samanlaisia vastoinkäymisiä. Kuuntelet paljon lähiympäristön negatiivisia kokemuksia ja luet toisten vastoinkäymisistä raskausaikana. Saatko lähimmäisiltäsi tarpeeksi tukea raskausaikana ja ymmärtävätkö he sinun kokemustasi? Saatat miettiä myös työasioita, kuinka jaksat käydä töissä. Onko työ fyysisesti raskasta, joka tuo ehkä jossain vaiheessa rajoituksia työtehtäviisi. Mietit ehkä toimeentuloasi. Nämä kaikki voivat vaikuttaa unensaantiin, koska mietit asioita nukkumaan mennessäsi. Väsymys ja unettomuus painavat. Asioista on vaikea päästää irti, kun olet yrität nukahtaa.

 

Nykyisin raskausaika ja synnytys eivät ole naisen elämässä toistuvia ajanjaksoja. Yhteiskunta on muuttunut ja ulkoapäin tulee paljon vaatimuksia, joihin pitäisi jotenkin pystyä vastaamaan. Näihin vaatimuksiin sopeutuminen ja niiden omaksuminen raskausaikana aiheuttaa paljon päänvaivaa.

 

Mietitkö ja pohditko, kuinka omaksua itsellesi sopiva tapa suhtautua asioihin? Toivoisitko välillä, että pystyisit tyhjentämään tuon ajatuksen virran ja keskittymään vain itseesi ja sisälläsi kasvavaan elämään? Haluaisitko jättää välillä vanhemmuuden huolehtimisen ja -murehtimisen taka-alalle?

 

 • Tein Sinulle tämän nauhoitteen, jotta voit opetella rentoutumaan.
 • Päästämään irti asioista, joista ei ole sinulle hyötyä.
 • Opit suhtautumaan lempeämmin ajatuksiisi.
 • Harjoittelet tietoista läsnäoloa nykyhetkessä.

 

Tietoisenläsnäolon harjoitteluun et tarvitse varata kalenterista aikaa. Tämä ei vaadi sinulta lähtemistä tiettyy paikkaan. Kaikkein vaivattominta on, kun otat kännykän ja korvanapit. Lataat nauhoitteen, hiljennyt hetkeksi kuuntelemaan ja keskittymään tähän hetkeen. Tämä hetki on sinun! Opettele käyttämään näitä harjoitteita raskausaikana, niin voit hyödyntää niitä myös synnytyksen jälkeen.

 

Rennosti raskaana nauhoite sisältää neljä lyhyttä harjoitusta. Toistamalla harjoitteita säännöllisesti autat itseäsi pysähtymään arjessa, keskittymään nykyhetkeen ja saat itsellesi levollisemman olon.

 

Säännöllisellä harjoittelulla opit soveltamaan tehtäviä arkeesi.

 

 

Harjoituksissa kiinnitetään erityisesti huomiota raskauaikaan.

 

☑️ Ensimmäinen harjoitus: Pallea hengitys

☑️ Toinen harjoitus: Tietoinen syöminen

☑️ Kolmas harjoitus: Tietoisen kävelemisen harjoitus

☑️ Neljäs harjoitus: On aika mennä nukkumaan

☑️ Rennosti raskaana nauhoite on ladattava tuote

☑️ Voit kuunnella nauhoitetta kolmen kuukauden ajan.

☑️ Hinta sisältää 24% arvonlisäveron.

☑️ Kesto 9:44 minuuttia.

Saatat myös pitää...

Tilaa koulutus

Tarjouspyyntö, Mielenpaja

Voit lähettää tarjouspyynnön yksityishenkilönä tai yrityksenä. HUOM! Tarjouspyynnön täyttäminen ei sido tilaajaa vielä mihinkään.

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Maksuttomat tuotteet

Voimanimi selvitys, MAKSUTON

0,00 

Sinulla on juuret, jotka sitovat sinut voimakkaasti maahan. Pysyt pystyssä elämän myrskyissä. Kurkotat tämän jälleen kohti unelmiasi. Kuinka sinua kutsutaan tämän jälkeen?

Lataa MAKSUTON Voimanimi selvitys.
Neljän sivun tiedosto on ladattavissa kolmen kuukauden ajan.

Arviot

 1. Sisukas hymyilijä (varmistettu kirjoittaja)

  Voimanimi selvitys, MAKSUTON

  • Marjo

   Hei Sisukas Hymyilijä!

 2. Taina Riitto (varmistettu kirjoittaja)

  Olen varsin sisukas, kuten isänikin oli. Joka aamu yritän muistaa hymyillä peilin kautta itselleni, jotta päivä olisi aurinkoinen.

  • Marjo

   🌞

 3. Merja Vauhkonen

  Olen toiveikas, luulisin😊

 4. Rakastava Hauskuuttaja (varmistettu kirjoittaja)

  Rakastava Hauskuuttaja

 5. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Yhteistyökykyinen unelmoija.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Sinulla on yli 3-vuotiaita lapsia?
 • Et jaksa/ehdi lukea kasvatuskirjoja?
 • Haluat tietoa nopeasti?

"Ihan hyvä yksinkertaistettu, tosi tiivistetty paletti josta tulee mieleen NEPSY koulutuksessa käsitellyt ratkaisukeskeiset metodit. Myös Muksu opissa (Ben Furman) on samoja ulottuvuuksia. Kiitos että jaat tietoa vanhemmille."

Sertifioituna Muksuoppi Klinikkana pystyn tarjoamaan alekoodeja Oppimaan verkkokauppaan.

Lataa -10% alekoodi psykiatri Ben Furmanin kehittämään Muksuoppi verkkokurssiin, 3 op.

Yrittäjä-äidit vertaistukiryhmä Facebookissa.

Yrittäjä-äidit on suljettu sitoutumaton ryhmä, jonka jäsen on yrittäjä ja äiti. Näiden kahden tehtävän yhdistäminen ei aina ole helppoa. Ryhmän tarkoitus on herättää keskustelua, antaa vertaistukea, verkostoitua yms. Kyseessä EI OLE mikä tahansa vapaa markkinatori, vaan keskustelufoorumi yrittäjille, jotka ovat äitejä. Yritysesittelyt ovat toki suotavia.
Liittymispyynnön yhteydessä sinulle tulee kolme kysymystä. Näihin vastaamalla pääset ryhmään. Vastaamatta jättämällä pyyntösi hylätään. Liity omalla nimelläsi. Tällä
hetkellä jäseniä on reilu 2800.

Voimavarapaketti verkkokurssi pilottiryhmä

Neljän viikon kurssi. Viikoittain vaihtuva teema. Päivittäin uusi tehtävä.

Ota askel kohti Voimavarapakettia® ja jätä yhteystietosi "Ota tästä askel kohti Voimavarapakettia®" niin saat sähköpostiisi tiedon, kun kurssi on valmis.

 

Tervetuloa seuraamaan Mielenpajan Facebook sivuja viereisestä painikkeesta. T: Marjo

Keskusteltiin Redesanin Sanna Jylänkin kanssa yrittäjän jaksamisesta.

Kuinka saan digitaalisen tuotteeni?

Tuotteesi on ladattavissa maksutapahtuman jälkeen. Ladattava tuote on tarkoitettu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi ja sen jakaminen/yleinen esittäminen on kiellettyä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksaminen Mielenpajan verkkokaupassa on turvallista, koska sivusto käyttää https salausta, joka on sama, kuin pankeissa. Sinulle muodostuu myös halutessasi automaatisesti käyttäjätili. Käyttäjätunnuksesi on tilauksen yhteydessä ilmoittamasi sähköposti. Salasanan saat sähköpostiisi. Tililtäsi voit katsoa tilauksiasi ja tarvittaessa muuttaa salasanaasi.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Yhteistyössä kanssani

www.oppimaa.fi
Kiintymysvanhemmuusperheet ry
Kiintymysvanhemmuusperheet ry
Aivoliitto

Haluatko antaa palautetta, esittää toiveen tai tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

 

 

 

 

"Joka harkitsee seuraavaa askeltaan liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla."

- Kiinalainen sananlasku

Ota yhteyttä

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Yhteystiedot

Psykoterapiapalvelu Mielenpaja

Marjo Hirvonen

Vuorikatu 34 A 4, 70100 Kuopio

marjo.hirvonen@mielenpaja.fi

y 2491217-8