Mikä on Voimanimesi?

Jokainen tarvitsee kannustusta ja tukea elämässään. Aina ei kuitenkaan ole rohkaisijaa, joka olisi vierelläsi, kun sitä tarvitsisit. Mutta sinulla on aina sinun mielesi ja ajatuksesi. Ajatukset eivät aina ole rohkaisevia ja ne yrittävät painaa mieltä alaspäin. Ne nujertavat rohkeuttasi ja tuottavat epävarmuutta elämääsi. Tämä kuluttaa energiavarastojasi.

Vahvuudet ja hyveet pääsevät esille, kun teet valinnan kehittää ja käyttää niitä arkielämässäsi. Selvitä oma Voimanimesi ja saat mielikuvasta positiivista vahvuutta ajatuksillesi. Valitse ensimmäisenä syntymäpäiväsi, jonka jälkeen valitset syntymäkuukauden. Tästä muodostuu Voimanimi yhdistelmä, jonka avulla pystyt luomaan mielikuvia, josta saat lisää energiaa.

Voimanimi selvitys, Mielenpaja

Mielikuvaharjoittelu

Mielikuvaharjoittelulla pystytään treenaamaan mieltä, kun käydään läpi sinulle tärkeää tilannetta, josta haluat selviytyä. Tilanne voi olla monelle arkinen asia, kuten kaupassa käynti, bussilla matkustaminen, virastossa asiointi tai esityksen pitäminen. Aiemmat huonot kokemukset ja niihin uskominen ja totuutena pitäminen ovat luoneet vääristyneitä mielikuvia. Nämä mielikuvat voivat olla hyvin sitkeitä ja juuttuneita mielen sopukoihin. Näiden mielikuvien kanssa eläminen voi olla hyvin rasittavaa, joka aiheuttaa vetäytymistä tutuista ja turvallisista ympyröistä. Toisaalta, oireita voi tulla juuri senkin vuoksi, jos ei ole ollut tuttua ja turvallista. Mutta näitä pohdintoja varten on olemassa psykoterapia, joka auttaa eteenpäin.

Selvitä Voimanimesi👇

 

 

 

"Joka harkitsee seuraavaa askeltaan liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla."

- Kiinalainen sananlasku

Ota yhteyttä

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Yhteystiedot

Psykoterapiapalvelu Mielenpaja

Marjo Hirvonen

Vuorikatu 34 A 4, 70100 Kuopio

marjo.hirvonen@mielenpaja.fi

y 2491217-8