Voimavarapaketti® verkkokurssi pilottiryhmä

Ratkaisukeskeisen psykoterapeutin Voimavarapaketti® verkkokurssi. Voimavarapaketti® verkkokurssi auttaa sinua harjoittamaan monipuolisilla tehtävillä voimavarojasi. Viikoittain vaihtuva teema. Päivittäin uusi tehtävä.

1. viikko: Sinä ja ympäristö.

2. viikko: Tietoinen läsnäolo  ja rentoutus.

3. Viikko: Positiivinen psykologia.

4. Viikko: Vahvuutesi.

Tehtävät avautuvat viikko kerrallaan. Tällä kurssilla ei ole kokeita, sillä vain sinä tiedät oikeat vastaukset. Verkkokurssista tulee pilottiversio, johon sinulla on mahdollista osallistua edullisemmin. Voimavarapaketti verkkokurssin pilotti tulee olemaan edullisempi, kuin varsinainen kurssi, sillä toivon sinulta kommentteja kuinka saada kurssista mahdollisimman käyttäjäystävällinen.

Jätä yhteystietosi painamalla "Ota tästä askel kohti Voimavarapakettia®", niin olen sinuun yhteydessä, kun pilotti versio Voimavarapaketista on valmis.

Voimavarapaketti® verkkokurssi pilottiryhmä

Koehenkilöiden kokemuksia Voimavarapaketin® käytöstä.

 

"Tosi hyvä miusta tuossa on se, että ne auttaa keskittymään nykyhetkeen, ei tarvi vatvoa koko ajan menneitä. Sit ne alkaa tosi hyvin yksinkertasemmista, mistä on helppo lähteä liikkeelle, ei oo kauheeta kynnystä alottaa. Ja niitten tekeminen ei oo aikaan/paikkaan sidottuja, helppo tehä melkei missä vaa. Ja ehkä joitain asioita kannattaaki tehä useemmassa paikassa. Auttaa keskittymään elämän positiivisiin asioihin ja jättämään negatiiviset taka-alalle. Ensimmäisestä päivästä lähtien tuntu jotenki positiivisemmalle ja jo siitä että tietää tehneensä jotain ja että tekee sitä seuraavanakin päivänä saa positiivista energiaa."


"Selkeitä tehtäviä. Ei vaatinu hulluna aikaa tehä."

"Erityisplussa niistä missä käskettiin lähteä ulos."

"Tehtävät eivät olleet vaikeita."

"Voimavarapaketti® lähtee käyntiin kevein ja pienin askelin. Ajattelemisen aihetta saa kaikille päiville ja pikkuhiljaa voi huomata, kuinka elämässä on hyviäkin asioita, sellaisia jotka kannattelevat päivästä toiseen. 28 päivää, joka päivälle pieni muutaman minuutin harjoitus - voimaantumisensa huomaa jo muutaman päivän mietiskelyn ja tehtävän jälkeen. Paketin 4 viikkoa, 28 päivää ja niiden sisältämät harjoitukset voi aina uusia, jos vanhat raskaat ajatukset alkavat painaa arjessa. Voimavaroja on kaikilla meistä. Kannattaa vain antaa itselle muutama minuutti päivässä miettiä, harjoitella ja oivaltaa ne."

 

 

 

"Joka harkitsee seuraavaa askeltaan liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla."

- Kiinalainen sananlasku

Ota yhteyttä

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Yhteystiedot

Psykoterapiapalvelu Mielenpaja

Marjo Hirvonen

Vuorikatu 34 A 4, 70100 Kuopio

marjo.hirvonen@mielenpaja.fi

y 2491217-8